Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ringeivandet.nu/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4783
Venligboerne og tøjdonationer - Ringe i Vandet
Find venligboer-grupperne grupperne på Facebook.

Find venligboer-grupperne på Facebook.

Jeg er blevet medlem af Facebookgruppen: Venligboerne.

Venligboerne er en gruppe af frivillige, som ønsker at bygge bro mellem mennesker og bruger venlighed som redskab hertil.
Hver eneste flygtning ses som en kilde til inspiration.

Facebookgruppen bruges bl.a. til at dele informationer om diverse arrangementer og initiativer til fordel for flygtninge.

Det var i denne gruppe, at jeg så, at Røde Kors har en tryghedszone for flygtninge på Københavns Hovedbanegård.
En af gruppens medlemmer havde været forbi og spurgt, hvad de mangler. “Varmt tøj” lød svaret.

Tøjdonation
Opslaget inspirerede mig til endnu engang at sortere i mit tøj, men denne gang med henblik på at finde noget lækkert varmt tøj, som jeg ikke nødvendigvis selv behøvede.
Jeg fandt to varme trøjer, en masse uld strømpebukser, to par benvarmere og cowboybukser samt to par vinterstøvler. Det var egentlig ikke tøj, som jeg havde tænkt mig at gå af med, men jeg kan sagtens undvære det. Det er en rar følelse at tænke på, at andre nu kan få glæde af mine vinterstøvler, som hos mig jo blot var to par ud af mange.

Jeg tog ind forbi hovedbanegården med tøjet og snakkede med en meget sød mand fra Røde Kors, der fortalte, at det var bedre, at jeg afleverede tøjet i deres containere. Så nu er denne opfordring givet videre.
Find din nærmeste Røde Kors tøjcontainer


H&M samarbejder med Røde Kors

Da jeg sorterede mit tøj, fandt jeg også tøj, der var meget slidt og havde decideret huller. Dette tog jeg ind forbi H&M med. De genanvender tøjet ved at omdanne det til råmaterialer eller nye produkter. For hvert kilo tøj, der bliver afleveret i H&M går 15 øre til Røde Kors. Da jeg kom med to poser tøj fik jeg to voucher, der giver 15 % rabat på en valgfri varer.
Læs mere om tøjaflevering i H&M

Du skulle tage og blive medlem af din nærmeste venligboer-gruppe. Der findes også en række undergrupper til venligboerne, som du kan kigge nærmere på:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...