Jeg er super glad for at byde Ringe i Vandets første faste gæsteblogger, Marie Rohleder, velkommen her på bloggen.

Marie Rohleder

Marie Rohleder er blevet fast gæsteblogger hos Ringe i Vandet.

Marie er 19 år og bor i Odense. Hun er netop blevet student, og nyder et halvt års sabbatår inden hun til februar flytter til Århus, hvor hun skal starte på  journalistuddannelsen. Marie drømmer nemlig om at blive journalist og er allerede en rigtig god skribent. Så hold øje med hendes blogindlæg her på bloggen.

Måske har du allerede læst om hendes deltagelse i Red Barnets landsindsamling 2015 i indlægget: “Frivilligt arbejde – nytter det?

Du kan også glæde dig til at læse indlægget: “Uddannelse til alle”, som handler om Operations Dagsværk, som Marie har meget erfaring med.

Første gang jeg stiftede bekendtskab med frivilligt arbejde var til et introduktionsmøde for Tornbjerg Gymnasiums afdeling af Operation Dagsværk (OD). Jeg engagerede mig hurtigt i gruppens aktiviteter, og tilbragte størstedelen af de næste tre års spisepauser med at planlægge OD-arrangementer.” husker Marie.

Nu hvor jeg holder et halvt sabbatår kan jeg for alvor mærke, at frivilligt arbejde ikke bare var en forbipasserende interesse i min gymnasietid. Så længe jeg føler, at mit engagement gør en positiv forskel, så vil jeg arbejde frivilligt. Danmark er et land bygget op omkring frivillige kræfter. Lige fra den lokale fodboldtræner til Greenpeace-aktivisten. Jeg nærer en dyb respekt for alle de mennesker, som har overskud og lyst til at hjælpe andre, uden nødvendigvis at få noget for det.” Fortæller Marie.

Citat Marie Rohleder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...