Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ringeivandet.nu/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4783
Top 10 - mest læste blogindlæg 2017 - Ringe i Vandet

Det varer ikke længe før vi skal sige farvel til år 2017 og goddag til år 2018, og så er det, at de fleste af os har for vane at sidde og reflekterer lidt over året, der er gået. År 2017 har været et meget atypisk år for mig med mange omvæltninger, men også med en masse nye spændende oplevelser. 

Som I ved gik min tidligere kæreste og jeg fra hinanden sidste januar, hvilket har været super hårdt. Men jeg har allerede fået en ny dejlig kæreste og rykket Ringe i Vandet over på eget domæne, som jeg længe har drømt om. Jeg har også fået antaget min ungdomsbog hos forlaget Tellerup. En ungdomsbog, som jeg har brugt de sidste fire år på at skrive. Herudover er jeg i fuld gang med mit speciale og har et par spændende rejser at se frem til. (Du kan læse mere i blogindlægget 3 rejser jeg drømmer om i 2018)

Fra venstre: Louise, mig og Ofelia

Så år 2017 har virkelig budt på mange, mange nye ting, og jeg har til tider haft svært ved at følge med.
Også på bloggen har jeg fået prøvet en masse nye ting af med hjælp fra Simone, Louise og Ofelia. Et stort tak til jer <3
Det har været så spændende at kigge på Ringe i Vandet sammen med jer og blive klogere på hele blogger-verdenen.

Her får I top 10 – mest læste blogindlæg 2017

 1. Jeg har gjort præcis det som jeg svor jeg aldrig ville gøre
 2. Jeg lever som en moderne nomade
 3. Derfor er jeg til swing
 4. Model for en dag – i velgørenhedens tegn
 5. Kan velgørenhed lindre kærestesorg
 6. Mine 7 bedste billeder fra Tanzania
 7. Hvis min blog var en kjole
 8. 10 tips til at rejse mere bæredygtigt
 9. Vi flyver til Uganda i aften
 10. Første dage i felten – Owino marked
Top 10 – mest læste blogindlæg 2017

Da jeg var i Uganda befandt vi os lige ved equator, hvilket vi selvfølgelig skulle forevige. Så nu kan jeg krydse dette af min bucket-liste. Jeg har simpelthen stået med min ene fod på den nordlige halvkugle og den anden fod på den sydlige halvkugle.

Det er altid sjovt at sidde og kigge på hvilke af ens blogindlæg, som er de mest læste. Tit bliver man overrasket, for det er jo ikke altid dem, som man selv syntes andre burde læse, som klarer sig bedst. Derfor får I lige tre blogindlæg mere, som jeg har lyst til at fremhæve.

3 relevante blogindlæg fra 2017

 1. Disse to tankevækkende dokumentarer skal du se
 2. Guide: sådan får du skattefradrag for dine Mobilepay donationer
 3. 5 gode grunde – derfor skal du arbejde frivilligt

 

Du kunne være sjovt at høre, hvilket blogindlæg du bedst har kunne lide?
Skriv endelig en kommentar, og rigtig glædelig jul <3

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...