Når jeg savner at komme ud og rejse og derfor har lidt rejse-abstinenser, så kigger jeg på mit verdenskort. Jeg har sat nåle i alle de lande, hvor jeg har været. Verdenskortet minder mig om, at jeg faktisk har været ret mange steder. Jeg har set utrolig smukke landsskaber og har fået en masse fantastiske oplevelser. Så når jeg kigger på alle nålene tænker jeg:

“Okay Bettina … måske bør du være lidt tilfreds. Måske er det okay, at der går lidt tid før du skal ud og rejse igen. Du har jo trods alt rejst ret meget. Værdsæt det.”

Disse tanker hjælper mig til ikke at blive alt for rastløs, men i stedet glæde mig over alle de spændende steder jeg har oplevet.

Så hvis du også går rundt og savner at rejse, men måske er tiden, økonomien eller noget tredje ikke til det, så køb et verdenskort. Jeg finder utrolig meget glæde i mit, og når … ja, så kan man jo også lige blive inspireret til, hvor ens næste rejse skal gå hen 🙂 Læs også 3 rejser jeg drømmer om i 2018

Hvad gør du, når du har rejse-abstinenser?

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...