Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ringeivandet.nu/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4783
Tid til sommerlæsning - Ringe i Vandet

Jeg glæder mig til snart at få sommerferie, for så er der mere tid til at få læst nogle af alle de mange, mange bøger, som jeg har på min must-read-liste.


En af de bøger jeg især ser frem til at få læst er “Uden vold og magt – 25 år med Amnesty” af Lars Normann Jørgensen.
Lars Normann Jørgensen var generalsekretær i Amnesty International Danmark i næsten 25 år. I bogen fortæller han om sine mange rejser i mere end 60 lande, hvor han bl.a. møder torturbødler såvel som ofre for tortur.
Bogen skulle give et enestående indblik i, hvordan Amnesty kæmper for menneskerettighederne overalt i verden.

Da jeg var til Amnestys landsmøde i april var Lars Normann Jørgensen der selvfølgelig også, så jeg udnyttede da lige situationen, købte bogen og fik ham til at signere den til mig.

Hvilke bøger glæder du dig til at få tid til at læse?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...