Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ringeivandet.nu/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4783
Ta´ børnenes parti - billeder fra min valgdag med Red Barnet - Ringe i Vandet
Bettina Stuhr Lindskow

Jeg føler virkelig, at jeg gjorde en stor forskel, på de to og en halv time jeg samlede ind.

Nu hvor jeg alligevel skulle hen og stemme til kommunalvalget i dag, valgte jeg at bruge et par timer på at samle ind for Red Barnet på Hillerødgades skole. Jeg havde desværre ikke fået nok tøj på, så mine fødder var helt frosne efter at have stået stille i to og en halv time. Til gengæld var folk super søde og der var mange, som valgte at donere penge. Jeg mødte ham, som skulle afløse mig klokken tolv. Han kunne godt se, at jeg så ret forfrossen ud, så han gik hjem og hentede kaffe til mig og tilbød at komme og afløse mig en halv time før tid. Det var super dejligt. Jeg har ikke fået af vide, hvor meget jeg fik samlet sammen endnu, men jeg håber og tror, at jeg er på den gode side af 500 kroner.

Har du tænkt på at samle ind? Men er du ikke så vild med at henvende dig til folk og banke på deres døre? Så skulle du overveje at blive indsamler næste gang, der er valg. Du skal ikke opsøge folk, men bare smile til dem, når de går forbi. Jeg synes det var en super god oplevelse, og føler virkelig, at jeg fik gjort en forskel, på de to og en halv time jeg stod der. Du skal bare huske varmt tøj og uldsokker 🙂

Dagens helt, der kom med kaffe til mig.

Stod der ikke en og samlede ind, da du var over og stemme? Eller havde du ingen kontanter med? Så kan du stadig nå at donere nogle penge til Red Barnets arbejde.
Send BARN25 til 1277, så støtter du Red Barnets arbejde med 25 kroner. Vil du læse mere om Red Barnet, så besøg deres hjemmeside her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...