I søndags var det to år siden, at jeg skrev mit første blogindlæg her på bloggen.
Siden da har jeg skrevet 116 blogindlæg om velgørenhed, frivilligt arbejde og hvilke muligheder du har for at gøre en forskel i din hverdag.
Der foregår langt flere velgørenhedsarrangementer, end jeg kan nå at skrive om her på bloggen, og det gør mig simpelthen så glad at opdage, hvor mange mennesker, der rent faktisk går op i velgørenhed og bidrager til en bedre verden.
Sammen kan vi netop skabe ringe i vandet.
For at illustrere dette har jeg valgt at lave en kæmpe billedcollage med billeder, som tidligere har været bragt her på bloggen.
Jeg håber, at denne velgørenhedscollage varmer dit hjerte. Den varmer i hvert fald mit, når jeg tænker på alle de mennesker, der prøver at gøre en reel forskel for andre <3

VelgørenhedVelgørenhedVelgørenhedVelgørenhed

Kender du til et velgørenhedsarrangement, som du synes jeg burde fortælle om her på bloggen? Eller har du selv arbejdet frivilligt og vil dele din oplevelse med mig og mine læsere? Så tøv ikke med at kontakt mig her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...