Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ringeivandet.nu/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4783
Praktik fra på mandag - Ringe i Vandet

Logo aktion børnehjælp

Så er det på mandag, at jeg starter i praktik hos Aktion Børnehjælp. Jeg glæder mig rigtig meget: Dels til at få prøvet mig selv af, men det bliver også rigtig spændende at få indsigt i en organisation som Aktion Børnehjælp, der kæmper for, at fattige og udsatte børn i Indien kan komme i skole og få en uddannelse. Herudover skal jeg til Indien sidst i september, hvor jeg skal ned og se Aktion Børnehjælps projekter. Om jeg glæder mig? – Helt vildt.
Derfor vil en del af mine kommende indlæg her på bloggen selvfølgelig handle om Aktion Børnehjælp, deres arbejde og hvordan min praktik kommer til at gå. Du kan godt begynde at glæde dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...