Min kæreste og jeg havde en dejlig tur til Malaysia henover nytåret. For at give jer et lille indblik i vores tur, har jeg valgt at dele mine fem bedste billeder fra Malaysia i dette blogindlæg.

Billede nummer 5

Malaysia

Vejret var super lækkert, så vi fik selvfølgelig badet og solet os en masse. Både i pools og på stranden.

 

Billede nummer 4

Malaysia

Vi blev anbefalet at smage frugten Durian, som ses på billedet. Den lugtede så kraftigt, at det var forbudt at tage frugten med ind på hotellerne, der skiltede med forbuddet. Herudover fik vi handsker til at spise den med, så vores fingre ikke kom til at lugte. Den smagte fuldstændig forfærdeligt.

 

Billede nummer 3

Malaysia

Vi så masser af søde aber flere steder i Malaysia. Vi skulle dog passe på vores ting, da de var meget nysgerrige.

 

 

 

 

 

Billede nummer 2

Malaysia

Jeg har længe godt kunne tænke mig et spejlrefleks kamera, da det er så fedt, at man kan tage billeder med blurry baggrund. Danny har et, så jeg øvede mig selvfølgelig og tog en masse billeder. Her er et af de billeder, som jeg synes blev rigtig godt, selvom baggrunden ikke er helt så sløret. 

 

Billede nummer 1

Malaysia

I Georgetown på øen Penang var der masser af streetart rundt omkring i gaderne. Dette var et af mine yndlingsbilleder.

 

Se også mine fem bedste billeder fra Indien og mine syv bedste billeder fra Tanzania.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...