Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ringeivandet.nu/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4783
Mine fem bedste billeder fra Indien - Ringe i Vandet

Da jeg rejste med Aktion Børnehjælp til Indien, tog jeg 3538 billeder på to uger. I gennemsnit svarer det til, at jeg har taget 253 billeder om dagen. Så når min familie og venner gerne vil se billeder fra min tur til Indien, er det altså et større projekt. Derfor har jeg kigget mine billeder igennem for at kåre de fem aller bedste billeder, som jeg vil vise her på bloggen.
Det har været utrolig svært kun at måtte vælge fem, og det er jo meget individuelt, hvad man synes, der gør et billede godt. Jeg var dog slet ikke i tvivl om, hvilket billede, der var mit absolut favoritbillede og hermed var bedre end de 3537 andre billeder, som jeg har taget.

Billede nr. 1

Kvinden arbejder hele dagen i rismarken under den bagende sol. Derfor er det ekstra vigtigt med en god kollega, som hun kan få et godt grin med.

Kvinden arbejder hele dagen i rismarken under den bagende sol. Derfor er det ekstra vigtigt med en god kollega, som hun kan få et godt grin med.

Billede nr. 2

Den lille pige er med sine forældre på arbejde i bomuldsmarken, da der ikke eksisterer en børnehave i den landsby, hvor familien bor.

Den lille pige er med sine forældre på arbejde i bomuldsmarken, da der ikke eksisterer en børnehave i den landsby, hvor familien bor.

Billede nr. 3  

Vaisali er 3 år gammel og bor i romalandsbyen Melmalaijnur. Hun er datter af landsbyens leder og er den yngste af en søskendeflok på ti.

Vaisali er 3 år gammel og bor i romalandsbyen Melmalaijnur. Hun er datter af landsbyens leder og er den yngste af en søskendeflok på ti.

  Billede nr. 4

Parret er i gang med at vaske deres køer i søen, mens jeg tog en række billeder, så køerne sit snit til at stikke af.

Parret er i gang med at vaske deres køer i søen, mens jeg tog en række billeder, så køerne sit snit til at stikke af.

Billede nr. 5

I romalandsbyen Melmalaijnur er det rart med en forfriskning inden lektiecafeén. Børnenes forældre er analfabeter og lever af at sælge halskæder, hvilket er et hårdt arbejde. Derfor er landsbyens børn og deres forældre glade for lektiecafeén, der skaber nye muligheder og håb for fremtiden.

I romalandsbyen Melmalaijnur er det rart med en forfriskning inden lektiecafeén. Børnenes forældre er analfabeter og lever af at sælge halskæder, hvilket er et hårdt arbejde. Derfor er landsbyens børn og deres forældre glade for lektiecafeén, der skaber nye muligheder og håb for fremtiden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...