Nu nærmer sommerferien sig, og så kunne jeg godt få lidt lyst til at booke en eksotisk rejse og tage på eventyr i et land med varmegaranti. Men min sommerferie er til min meget store ærgrelse blevet en måned kortere, da jeg allerede skal skrive speciale fra august og ikke fra september, som jeg troede.

På Roskilde Universitet har semestrene ellers altid kørt fra september til februar, men når man skal skrive speciale inddrages en måned af sommerferien åbenbart og til gengæld får man så lov til at aflevere specialet 2. januar, så man heller ikke kan nyde sin  juleferie og fyre den af til nytår. Skønt.

Min sommer står på en uges dansecamp i Sverige og en lille sommerhustur med et par veninder. Så jeg satser på, at det danske og svenske sommervejr snart bliver mere permanent.

Mit store behov for kulturelle oplevelser må jeg derfor udleve gennem minderne fra min tur til Tanzania sidste august, og derfor har jeg nu samlet mine syv bedste billeder fra Tanzania.

 

Billede nr. 7

Donation til børnehjem, Tanzania.

Når jeg rejser i lande med stor ulighed, er jeg altid meget interesseret i, hvad lokalbefolkningen tænker om denne ulighed og om de selv gør noget aktivt for at forbedre forholdene for dem, der ikke har så mange ressourcer. Denne snak havde jeg også med vores safari-guide, hvis kone har været med til at oprette et børnehjem. Vi besøgte børnehjemmet, og donerede nogle penge, så børnene kunne få mad en måned frem. Det var en god måde at støtte op om et lokalt initiativ.

 

Billede nr. 6

Restauranten Emerson Spice i Stone Town, Zanzibar.

Jeg elsker at smage lokalt mad på mine rejser. Både på små gadekøkkener, som jeg tilfældigt kommer forbi, men jeg er også glad for at bruge Trip Advisor og få anbefalet nogle lækre restauranter. Vi fik super lækkert mad og havde en fantastisk udsigt på restauranten Emerson Spice i Stone Town, Zanzibar.

 

Billede nr. 5

Safari i Serengeti, Tanzania.

Det var helt fantastisk at være på Safari og se dyrerne i deres vante omgivelser. Vi havde booket en 5-dages tur, så vi havde god tid til at se masser af forskellige dyr i flere forskellige nationalparker. Det er helt sikkert en oplevelse, som jeg på det varmeste vil anbefale. Overvejer du at tage afsted, så prøv at tilpasse din rejse, så du oplever The Big Migration i Serengeti. Denne oplevelse ville jeg gerne have haft.

 

Billede nr. 4

Tefarm, Tanzania

Vi afsluttede vores Safaritur på denne tefarm, hvor vi så solnedgang og drak lækker te. Det var super smukt og skønt. Efter at have spist buffet sad vi rundt om bålet og snakkede med de andre gæster om deres safarioplevelser. En helt perfekt afslutning på et spændene eventyr.


Billede nr. 3

Lokal fodboldklub i Dar Es Salaam, Tanzania.

Vi havde Herfølges gamle klubtrøjer med fra Play it On, som vi donerede til en lokal forboldklub i Dar Es Salaam. Det var en rigtig god måde at komme i kontakt med lokalbefolkningen på, som jeg tidligere har fortalt om på bloggen i blogindlægget: Små drenge med store drømme.

 

Billede nr. 2

Børnehjem i Arusha, Tanzania.

Jeg elsker dette billede fra det børnehjem vi besøgte i Arusha. Her fortæller denne søde pige mig sit navn, alder og yndlingsfag. Det var spændende at snakke med børnene og personalet og bidrage lidt til, at børnehjemmet kan opretholde nogle trygge rammer for børnene.


Billede nr. 1

Nomader i Tanzania

Dette er mit ultimative favorit billede fra Tanzania. Vi mødte mange nomader midt ude i ingenting, når vi kørte rundt på de støvede veje. Mange af dem havde malet sig i hovedet, som drengene her. Ansigtsmalingen var et udtryk for, at de var ved at blive optaget som voksne Masai-medlemmer. Vi besøgte også en Masai landsby, hvor vi så, hvordan de boede. Denne oplevelse vil jeg fortælle om i et andet blogindlæg.


Det har været virkelig svært kun at vælge syv billeder fra min tur og beslutte rækkefølgen for disse. Hvilket et af billederne er din favorit?

 

Se også mine fem bedste billeder fra Indien.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...