I arbejdet med at designe min nye blog har jeg været stort set alle mine billeder igennem for at finde billeder, der udtrykte den stemning og velgørende-ånd, som jeg gerne vil vise på Ringe i Vandet. Mine fokuspunkter har været positivitet, kultur og rejser, og jeg har også lavet min egen farvepalette med nogle af de farver, som jeg forbandt med Ringe i Vandet.

Det er sjovt, hvad det egentlig er, der gør, om jeg synes, et billede passer ind på min blog eller ej. Det må helt sikkert have noget med stemningen at gøre, og så gik det også op for mig, at jeg har en helt bestemt kjole, som jeg synes udstråler kultur og rejser og derfor passer godt til min blog.

Det er denne farverige kjole, som I kan se på billedet. Jeg føler mig stort set altid utrolig smuk i netop denne kjole, og det er virkelig skønt med sådan noget tøj, som man bare altid har en god dag i :-p

Hvad forbinder du med velgørenhed? Er det en bestemt farve, motiv eller noget helt tredje? 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...