Magnus og jeg har ryddet op i vores klædeskab.

Magnus og jeg har ryddet op i vores klædeskab.

I forbindelse med Røde Kors tøjindsamling: ”Smid tøjet Danmark” har Magnus og jeg ryddet op i vores klædeskab.
Det er utroligt og faktisk lidt pinligt, at man har så meget tøj liggende bagerst i skabet, som man ikke længere går med. Vi sorterede med hård hånd. Alt hvad vi ikke havde gået med længe, var blevet for småt eller slidt skilte vi os af med. Det var lettere for mig at skille mig af med tøjet, når jeg vidste, at alt tøjet bliver genbrugt, og at pengene går til Røde Kors hjælpearbejde.
Det blev til fem store poser tøj, da min veninde også kom forbi med sit brugte tøj.

I dag afleverede Magnus og jeg tøjet i Røde Kors genbrugsbutik på Nørrebrogade. De frivillige medarbejdere i butikken blev meget glade, da de så os komme slæbende med alle poserne.

Har du ikke fået ryddet ud i dit klædeskab for nylig, så er dette en god mulighed. Frem til den 9. maj kan du nemlig også aflevere dit brugte tøj i en af COOPs 1200 dagligvarebutikker.

Hele tøjindsamlingen kulminerer i en stor tv-galla på TV 2 lørdag 9. maj. Alt det tøj, danskerne har givet, skal omsættes til penge, der går til nødhjælp i verdens brændpunkter og katastrofeområder samt til socialt arbejde i Danmark.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...