Nu varer det virkelig ikke længe før jeg er færdig med universitetet, og jeg har længe håbet på, at jeg kunne få lov at blive hos Amnesty. Det er virkelig meningsfyldt for mig at arbejde i en NGO, der kæmper for vores alle sammens menneskerettigheder.

Mit drømmescenarie var at få en deltidsstilling, så jeg også har tid til at skrive bøger og ugebladsnoveller ved siden af mit arbejde. (Du kan følge min nye forfatter tilværelse på Facebook og Instagram)
Derfor blev jeg virkelig glad, da jeg fik afvide at Amnesty havde mulighed for at ansætte mig i en stilling på 22 timer om ugen. Det er virkelig et perfekt scenarie for mig.

Arbejdsopgaver

Jeg kommer til at arbejde med det samme, som jeg har arbejdet med som studentermedhjælper, dog med mere ansvar. Læs også blogindlæggene På gensyn Amnesty International og En dag på jobbet i Amnesty International

Jeg skal bl.a.:

  • Vedligeholde hjemmesiden
  • Lave en spørgeskemaundersøgelse
  • Stå for forskellige marketingsopgaver
  • Producere nyt materiale
  • Interviewe medlemmer
  • Lave video
  • Arrangere events og meget mere.

Jeg er gået op på de 22 timer her fra marts måned og har allerede kastet mig over en masse nye spændende arbejdsopgaver.

 

Hos Amnesty tror vi på, at vi sammen kan ændre verden.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...