Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ringeivandet.nu/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4783
Jeg rejser til Indien med Aktion Børnehjælp - Ringe i Vandet
Kirstine, Bettina og Sally klar til at tage til Indien.

Kirstine, Bettina og Sally klar til at tage til Indien.

I dag har jeg været i praktik hos Aktion Børnehjælp i præcis en måned. Tiden er godt nok gået hurtigt, men der har også været meget at se til, da jeg og de to andre praktikanter Kirstine og Sally rejser med vores chef til Indien på lørdag.
Her skal vi ned og besøge Aktion Børnehjælps indiske partnere og se deres projekter.
Den første uge rejser jeg sammen med Kirstine til vores partner CECOWOR (Coordination of voluntary work and research), som beskæftiger sig med uddannelse og udviklingsarbejde i landdistrikterne nogle hundrede kilometer syd for Chennai.
Aktion Børnehjælp har samarbejdet med dem siden 1997 om bl.a. at drive undervisningscentre for børn fra lavkaster, erhvervstræning og at sikre skolegang til børn, der har mistet én af deres forældre.
Ugen efter tager Sally og jeg til vores partner SRD (Society for Rural Development), der arbejder for at bekæmpe fattigdom. Aktion Børnehjælp har samarbejdet med SRD siden 1997 og har støttet deres børnehjem og skolen siden 2001.

Vores kort over Indien, som hænger på kontoret.

Vores kort over Indien, som hænger på kontoret.

Hos begge partnere skal jeg holde workshop for deres medarbejdere. Jeg skal lærer dem, hvordan man tager fantastiske billeder og hvordan man skriver gode historier.
Det er vigtigt for Aktion Børnehjælp, at vores partnere sender billeder og historier til os, så vi kan skabe opmærksomhed omkring vores arbejde. Og så vi kan søge midler til nye projekter. Derfor har jeg brugt en hel del af min første tid i praktikken til at udarbejde et workshop-materiale.
Det har dog været lidt af en udfordring, da mange af medarbejderne kun kan et ret begrænset engelsk, og jeg derfor har måtte tænke meget lavpraksis.
Jeg er virkelig spændt på at prøve mit materiale af, og møde alle vores partnere. Jeg har sørget for at indsamle gamle kameraer, som skal bruges under workshoppen. Efterfølgende donerer jeg dem til vores partnere, så de har et par kameraer at tage billeder med. Tak til alle jer, der har doneret et kamera.

Herudover skal jeg, som nævnt, se en masse af Aktion Børnehjælps projekter og snakke med lokalbefolkningen, så jeg kan indsamle en masse materiale i form af billeder og historier.
Jeg skal være væk i en lille måned og vil selvfølgelig forsøge stadig at skrive indlæg her på bloggen, men da adgangen til internettet er meget begrænset, er det ikke sikkert, at det lykkedes.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...