Efter Magnus og jeg er gået fra hinanden, blev vi desværre nødt til at sige vores lejlighed op. Jeg havde ikke råd til at blive boende alene, og lejligheden egner sig desværre ikke til at bo med en roomie.
Jeg er så ærgerlig over ikke længere at bo i min lille lejlighed med mit røde tema på Nørrebro. Jeg elskede virkelig at bo der, og jeg har efterfølgende fortrudt så mange gange, at jeg ikke bare beholdt den og fandt en kreativ løsning på det økonomiske problem. Lejligheden lå helt perfekt. Jeg kunne cykle til mit arbejde i Amnesty på tyve minutter og til Happy Feet Studio, hvor jeg danser swing, på syv minutter. Derudover havde det været fedt at få en sommer mere i lejligheden, nu hvor der både var tilknyttet pool, tennisbaner og sauna.

Jeg er boligløs

Nu hvor vi har opsagt lejligheden, har jeg ikke noget sted at bo. Jeg lever lidt som en moderne nomade og flytter fra sted til sted. Heldigvis har jeg masser af venner inde i byen, som har haft en ledig sofa. Så jeg bor lidt i min taske og sover hos forskellige venner.

Det kræver gode planlægningsevner, at få det hele til at gå op. Arbejde, studie, dans og forskellige overnatningsmuligheder. Så er det godt, at jeg altid har været lidt af en planlægger og trives med masser af aftaler i kalenderen. En af mine danse-veninder tager ofte til udlandet og deltager i danseevents, så jeg har flere gange lånt hendes lejlighed i hele weekender, hvilket bare har været skønt 🙂 Tusind tak Maja.

Som moderne nomade har jeg altid en kæmpe taske under armen.

Som moderne nomade har jeg altid en kæmpe taske under armen. Foto: Camilla Wandahl.

Tilværelsen som moderne nomade

Indtil videre går det godt med min nye nomadetilværelse, og jeg havde egentlig troet, at det ville være meget hårdere at flytte fra sted til sted, men jeg er også kun to måneder inde, så måske skifter jeg mening om et par uger.

Jeg har mødt flere nomader på mine rejser bl.a. i Tanzania og Jordan. Hvor nomader rejser rundt med deres kvæg, er det nogle helt andre ting, som står på min liste over must have i en moderne nomades taske. Jeg er efterhånden blevet bedre og bedre til at pakke tasken til mange dage, og jeg har lært på den hårde måde altid at have mine Toms dansesko med i tasken, hvis jeg pludselig får en spontan trang til at danse.

 

En moderne nomades must have i tasken

(efter to måneders erfaring)

Livet som moderne nomade kræver en hel del planlægning, og derfor er disse ting et must have i tasken.

 • Mine nøgler til Amnesty International.
 • Min kalender – en nomadetilværelse kræver planlægning.
 • Blog og papir, så jeg altid kan grifle idéer til blogindlæg ned.
 • Internetdeling fra mobilen.
 • Mit verdens bedste nyheder-net til når jeg skal handle ind.
  (Jeg kunne ikke drømme om at købe en plastikpose)
 • Nødder, hvis jeg har brug for at snacke.
 • Mine Toms dansesko.
  (Når du køber TOMS sko, gives der et par til et barn i nød.)
 • Læsestof.
 • Sminke, make up fjerner, tandbørste.
 • Tøj til arbejdet, dans og fest.
 • En poncho, da man aldrig kan vide sig sikker på det danske vejr.

Hvad er fast inventar i din taske?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...