Som mange af jer ved, så synes jeg, at Anja Loven er et utroligt inspirerende menneske. Hun er en sand ildsjæl, da hun har solgt alt hvad hun ejer for at rejse til Nigeria og drive et børnehjem for heksebørn.

Jeg har fulgt hendes arbejde og valgte selvfølgelig også at tage til hendes støtte-event, som blev holdt i Enghaveparken i går.
Anja Loven er ved at være lidt af en kendis, og der var selvfølgelig masser af mennesker, der ville snakke og tage billeder med hende. Jeg ville egentlig også gerne sige hej til hende (for jeg synes jo, at hun er super inspirerende), men samtidig gad jeg ikke rigtig falde i den kategori af starstruckte mennesker, der skal have taget billeder med kendte mennesker, bare fordi de er kendte. (Okay, det var jeg måske selv lidt, da jeg for et par år siden mødte Rasmus Seebach) .

Når, men jeg tog mig sammen og gik hen til hende for at sige hej. Det gjorde det helt sikkert lettere, at min studieveninde Tanja var med. Vi fik taget vores billede med Anja Loven, og selvom hun havde travlt gav hun sig tid til at snakke med os om sin motivation for at starte børnehjemmet i Nigeria, og hun hørte også lidt om min blog. Alt i alt en god oplevelse, der kun har gjort mig endnu mere nysgerrig på hendes person.

Alt overskuddet fra støtteeventet gik til Anja Lovens arbejde for heksebørn i Nigeria.

Hvad gør du? Siger du hej, hvis du møder en person, som du virkelig ser op til?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...