I sommers ringede de fra Amnesty og tilbød mig en 20 timers stilling i deres Fundraisingafdeling. Jeg var meget fristet af at takke ja og søge noget mere orlov fra studiet, men tænkte samtidig, at jeg hellere må se at blive færdig med min kandidat. Amnesty gik derfor med til at lave stillingen om til en studiestilling, så jeg nu kan udvide mine kompetencer hos Amnesty, samtidig med at jeg gør mit studie færdigt. Mega fedt. Jeg føler mig så priviligeret 😀

Jeg er nu tilbage hos Amnesty, hvor jeg bl.a. hjælper min kollega Mette med at søge fonde og legater. Jeg har fået min helt egen kontorplads ved siden af Mette, hvilket er super fornemt, da jeg jo kun er på arbejde et par gange om ugen.

Jeg glæder mig til Mettes og mit samarbejde og til at lære mere om Amnestys fundraisingaktiviteter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...