Ringe i Vandets FacebooksideJeg er meget glad for, at der er så mange, som følger med på min blog. Jeg brænder virkelig for at få spredt kendskabet til alle de gode måder, hvorpå man kan gøre en stor forskel for andre. Derfor drømmer jeg selvfølgelig om, at få endnu flere læsere på bloggen.

En del kommer forbi min blog via. google, men endnu flere kommer forbi, fordi de har set et indlæg på Facebook. Lige nu er jeg oppe på 192 likes på Ringe i Vandets Facebookside, og hvor kunne det være dejligt at komme op over de 200 likes.

Jo flere likes på Facebook = jo flere ser mine opslag = jo flere bliver inspireret til at gøre en forskel.

Derfor vil jeg opfordre alle til at tænke på en i deres netværk, som ikke kender til min blog. Måske vil netop den person have en interesse i at følge min velgørenhedsblog. Gør mig den tjeneste og inviter personen til at synes godt om Ringe i Vandets Facebookside, så hjælper du mig med at få spredt de gode budskaber til endnu flere.

På forhånd tak.

Gå til Ringe i Vandets Facebookside.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...