For et par uger siden gik Magnus og jeg en tur i Frederiksberg have for at nyde det dejlige danske sommervejr. Vi besluttede os for at spise på en Café i haven. Da jeg altid er på udkig efter spændende indlæg til min blog, har jeg fået for vane at kigge på de postkort, som mange caféer har hængende. Der plejer sjældent at være postkort fra velgørenhedsorganisationer, som jeg ikke kender, men denne dag var en undtagelse. Jeg fik øje på dette postkort (se billede til venstre):Nepal2010_flyer

Især titlen: “Gør gadebørn til glade børn” fangede min opmærksomhed, og det gik hurtigt op for mig, at jeg netop var stødt på en velgørenhedsorganisation, som jeg aldrig havde hørt om før.
Konceptet med at købe en mursten, så der kan blive bygget skoler i Nepal, synes jeg er originalt og dette projekt vil jeg meget gerne fortælle om på min blog.  Derfor kontaktede jeg formanden for Nepal2010: Tommy Legène Jørgensen for at høre, om han kunne sende mig nogle pressebilleder og lidt mere information om Nepal2010’s projekter.
Tommy inviterede mig til et møde, hvor han fortalte en masse om Nepal2010 og viste mig billeder af bl.a. den skole i Nepal, som han har fået renoveret.
Det var super spændende at møde Tommy, som selv har startet organisationen og har kæmpet for at hjælpe børnene i Nepal lige siden.

Glæd dig til at læse, hvordan ideen til Nepal2010 startede og hvordan organisationen hjælper børn i Nepal. Alt du skal gøre er blot at følge med her på bloggen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...