Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ringeivandet.nu/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4783
Flygtninge novelle i Hendes Verden - Ringe i Vandet
Flygtningenovelle i Hendes Verden

I denne uge har jeg novellen “De nye naboer” med i Hendes Verden, der handler om en gammel dames møde med en syrisk flygtningefamilie.

Udover at blogge skriver jeg også ugebladsnoveller. I denne uge har jeg novellen “De nye naboer” med i Hendes Verden. Det er den novelle, som jeg igennem tiden har været aller gladest for. Dette skyldes, at novellen er super relevant, da den handler om en fordomsfuld, gammel dames møde med en syrisk flygtningefamilie. Det er fedt at kunne bidrage til flygtningedebatten og sætte fokus på den måde, som vi modtager flygtninge på i Danmark.

Jeg er vild med Steen Redders illustration af flygtningedrengen Amin og den gamle dame Jytte. Det var lige sådan en tegning, som jeg havde håbet på. Jeg synes, at den indfanger novellen rigtig godt.
Da min veninde læste novellen blev hun så rørt, at hun faktisk begyndte at græde. Det gjorde mig utrolig glad, for så vækker novellen forhåbentlig også nogle følelser hos Hendes Verdens læsere <3 <3 <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...