Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ringeivandet.nu/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4783
En dag på jobbet hos Dansk Flygtningehjælp - Ringe i Vandet
Syriske børn leger i flygtningelejren Qusthapa. Foto: Klaus Bo Christensen.

Syriske børn leger i flygtningelejren Qusthapa. Foto: Klaus Bo Christensen.

Nu nærmer Dansk Flygtningehjælps Landsindsamling sig med hastig skridt, og vi har rigtig travlt på kontoret med at få de sidste forberedelser på plads inden søndag den 8. november 2015.

Jeg er meget spændt på hvor mange indsamlere, der dukker op på dagen og stemmer dørklokker i hele Danmark. Jeg glæder mig rigtig meget, og samtidig bliver det også lidt nervepirrende, da jeg har et stort medansvar for, at Landsindsamlingen kommer til at gå godt.

En typisk arbejdsdag hós Dansk Flygtningehjælp
På en typisk arbejdsdag møder jeg ind på kontoret i Borgergade klokken ni. Jeg siger godmorgen til mine kollegaer, og går direkte ind og tænder min computer. Mens den starter op, slår jeg min telefon til, og trykker mig ind i ringekæden. Så henter jeg et glas vand fra vores lille tekøkken, og går tilbage til min plads, hvor telefonen allerede ringer.

Meget af min arbejdsdag går med at besvare telefonopkald og selv ringe ud til mine frivillige koordinatorer og hjælpe dem med forberedelserne til Landsindsamlingen.
Det kan fx være at registrere hvor meget indsamlingsmateriale de har brug for og sende dette. Vejlede i brugen af koordinatorhjemmesiden, hvor koordinatorerne kan se hvilke indsamlere, der er tilmeldt i deres distrikt, og hvilke ruter distriktet dækker. Herudover bruger jeg også en hel del tid på, at besvare mails.

Det kræver overblik
At være kampagnemedarbejder på Landsindsamlingen kræver et stort overblik. Jeg har hovedansvaret for omkring 100 distrikter på Sjælland, og er derfor den primære kontaktperson for over 200 frivillige koordinatorer. Jeg har altid gang i fem ting på en gang, da telefonen ofte river mig ud af den arbejdsopgave, som jeg er i gang med.

For at være sikker på, at jeg ikke glemmer noget, har jeg fået for vane at skrive alt ned. Jeg har en meget lang To-Do-liste, der hjælper mig med at holde styr på alle mine opgaver, og som jeg hele tiden kan omprioritere efter, hvad der haster mest.

Jeg har også listet alle mine distrikter op i et kæmpe excel-ark, hvor jeg har noteret, hvem der henholdsvis er kommunekoordinator, distriktskoordinator og medkoordinatorer. Jeg markere om de har modtaget hvervematerialet, hvor mange indsamlingsbøsser de skal have i år og om de har fundet et udleveringssted, hvor indsamlerne skal komme og afhente indsamlingsbøssen. Endeligt har jeg en kolonne, hvor jeg noterer, om jeg har givet dem et servicekald og sikret mig, at de er helt klar til på søndag.

Husk at dukke op
Jeg har heldigvis fået snakket med alle mine koordinatorer nu, og sikret mig, at de alle er klar til på søndag. De er meget spændte, og vi håber alle sammen på, at vejret bliver godt, og at de indsamlere som har tilmeldt sig Landsindsamlingen rent faktisk dukker op på dagen.

Har du meldt dig som indsamler, så husk at komme på søndag den 8. november. Den lokale koordinator har gjort et kæmpe stykke frivilligt arbejde for, at du som indsamler får en god dag.
Her kan du se, hvor du skal møde op.

Har du endnu ikke tilmeldt dig Dansk Flygtningehjælps Landsindsamling, så kan du nå det endnu. Der er altid brug for flere indsamlere, så vi kan få hjulpet endnu flere flygtninge. 

Tilmeld dig Dansk Flygtningehjælps Landsindsamling

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...