Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ringeivandet.nu/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4783
Året 2014 - med nok besøgende på bloggen til at fylde tre metroer - Ringe i Vandet

WordPress har lavet en lille rapport om, hvordan det er gået for min blog i 2014.
Det var en glædelig overraskelse, og jeg synes at nogle af WordPress motiverende ord var meget sjove. Derfor vil jeg dele lidt af rapporten med jer:

2014_3

2014_2

2014_4

Året 2014_4

Jeg er sikker på, at der også i 2015 vil komme masser af spændende velgørenheds-arrangementer. Og jeg håber, at endnu flere vil besøge min blog, så vi kan få spredt de gode budskaber. Hjælp mig på vej ved at dele bloggen med dine venner.

Husk også, at jeg altid er interesseret i et tip til et velgørenheds-arrangement eller din personlige beretning, hvis du fx har lavet frivilligt arbejde. Tøv ikke med at kontakte mig her. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Så vil jeg ønske alle et rigtig godt nytår.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...