Det er virkelig blevet efterår i Danmark, og i takt med at det bliver mørkere og koldere kan man godt komme til at drømme sig væk til eksotiske rejsedestinationer. Fordelene ved at have levet som en moderne nomade er, at jeg har haft mulighed for at spare en del penge sammen. Selvfølgelig er det altid rart at have lidt penge på kontoen, men det er endnu federe at komme ud og opleve verden. Jeg bliver aldrig træt af at rejse nye steder hen, og i 2018 drømmer jeg om hele tre rejsedestinationer.

 

rejse

Her nyder jeg en kokosnød på stranden i Tanzania.

Sol i Malaysia

Den danske sommer har været noget af en skuffelse, og jeg tror, de fleste trænger til lidt mere sol inden vinteren for alvor tager fat. Sådan har jeg det i hvert fald selv. Nu tænker du måske, jamen Bettina, har du ikke lige været i Uganda, der har solen da skinnet? Og jo det er helt rigtigt, men i Uganda lå jeg ikke på stranden og nød solen. I stedet indsamlede jeg empiri til mit speciale, og dækkede mig godt til. Jeg fik allerede nok opmærksomhed med min blege hud og lyse hår og derfor sørgede jeg for ikke at være for nedringet, kortærmet eller lårkort. Det blev pænt varmt og resulterede i en del svedplamager under armene. Jeg blev også ret tung i hovedet, dels af varmen og dels af at snakke med så mange nye mennesker hele tiden.

Derfor glæder jeg mig til at rejse til Malaysia med min nye kæreste henover nytår. Det er en god måde for os at lærer hinanden bedre at kende på og så skal vi helt sikkert på stranden og nyde solen.

 

Har du endnu ikke læst om mine oplevelser i Uganda så læs indlæggene Første dag i felten – Owino markedBilleder fra en familie på landet i Uganda eller Jeg har mødt Ugandas Kim Larsen.

 

rejse

Jeg elsker virkelig sushi, og ser frem til at spise en masse sashimi i Japan.

Se kirsebærtræerne blomstre i Japan

Da jeg var barn havde vi et japansk kirsebærtræ i haven. Jeg elskede den tid på året, hvor kirsebærblomsterne sprang ud og blæsten fik det til at sne med lyserøde blade. Sidenhen har jeg flittigt besøgt Bispebjerg kirkegård, når der dannes en lyserød allé og københavnerne valfarter til kirkegården for at gå under de lyserøde træer.

I Japan er der ikke bare en allé af kirsebærtræer. Træerne står overalt, så når de blomstre er gader, stræder, parker og broer indhyllet i lyserødt. Det skulle eftersigende være den smukkeste periode at besøge Japan i, og det lyder bare så romantisk.

Min kæreste og jeg har allerede bestilt billetter til Tokyo i Påsken, og jeg er bare så spændt. Kryds fingre for, at træerne vælger at springe ud i marts 2018. Derudover glæder jeg mig også meget til at opleve den japanske kultur og til at spise vulgært store mængder Sashimi.

 

rejse

Da jeg var i Indien, som en del af min praktik i Aktion Børnehjælp, var Sally og jeg med til et indisk bryllup.

Til bryllup i Burkina Faso

Min veninde skal giftes i Bukina Faso til sommer, og det vil jeg simpelthen ikke gå glip af. Jeg elsker bryllupper og prioriterer mine veninders bryllupper meget højt. Jeg elsker især det øjeblik, hvor bruden træder ind i kirken. Det er altid så rørende at se hendes blanke øjne, når hun får øje på sin kommende mand oppe ved alteret. At jeg nu får mulighed for at opleve et burkinsk bryllup bliver simpelthen så spændende.

Da jeg var i Tanzania i 2016 kunne jeg følge lidt med i et bryllup fra min altan, da bryllupsfesten blev afholdt i hotellets have. Her var der masser af danseopvisninger, og det så simpelthen så festligt ud. Jeg var også med til et bryllup, da jeg var i Indien i 2014. Det var meget anderledes end et dansk bryllup, hvilket jeg måske burde fortælle om her på bloggen en anden god gang. Min kinesiske veninde har også vist mig en masse videoer og billeder fra sit bryllup i Kina, hvor de har en masse traditioner, som vi slet ikke kender til. Derfor bliver det så fedt at se, hvordan dette bryllup kommer til at foregå.

 

Har du endnu ikke læst om mine oplevelser i Tanzania, så læs indlæggene Små drenge med store drømme og Mine 7 bedste billeder fra Tanzania.

 

rejse

Jeg elsker at sidde og drømme om nye lande, som jeg endnu ikke har besøgt.

Har du nogle rejsetips til Malaysia, Japan eller Burkina Faso?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...