Amnesty International skal afholde sin aller første landsindsamling søndag den 10. december 2017. Jeg synes, at det er en super vigtig indsamling, og derfor giver jeg dig her 10 gode grunde til at samle ind for Amnesty.

1) Du støtter vores alle sammens kamp

Når du samler ind, støtter du op om kampen for vores alle sammens menneskerettigheder. Menneskerettighederne kan vi desværre ikke tage forgivet og der er brug for, at organisationer som Amnesty råber højt, når mennesker over hele verden får brudt deres menneskerettigheder.

Læs om nogle af de mange mennesker, som Amnesty har hjulpet.

2) Du gør mig glad

Jeg synes, at de fleste landsindsamlinger er super vigtige, men i år interesserer jeg mig særligt for, hvordan Amnestys landsindsamling går. Det gør jeg fordi jeg i 2016 fik en projektansættelse i Amnesty, hvor jeg skulle undersøge, hvordan Amnesty bedst kunne afholde sin første landsindsamling. Jeg udformede derfor i samråd med min arbejdsgruppe, en række anbefalinger til Amnesty omkring, hvordan denne landsindsamling skulle afvikles. Så som du nok kan gætte, er jeg super spændt på, hvordan det kommer til at gå, og jeg vil selvfølgelig blive virkelig glad, hvis du vil være med til at sørger for, at Amnestys landsindsamling bliver en succes.

3) Det tager kun 2-3 timer

Det tager kun 2- 3 timer at samle ind, hvilket jo er ingenting, når man tænker på, hvor stor en forskel dine indsamlede penge kommer til at gøre.

4) En let måde at gøre en forskel

Jeg sidder ofte med en følelse af, at jeg gerne vil gøre noget mere for at bidrage til, at verden bliver et bedre sted. Ofte kan det bare være svært at vide hvordan. En landsindsamling er en let og konkret måde, hvorpå du kan gøre en stor forskel for andre mennesker.

5.) Du samler 1.000 kroner sammen

En indsamler samler i gennemsnit 1000 kroner ind ved en landsindsamling. Jeg føler ikke, at jeg har 1000 kroner hver måned, som jeg bare kan donere. Men ved at samle ind giver jeg andre mulighed for at støtte med et lille beløb, og når vi er mange, der både samler ind og støtter landsindsamlingen økonomisk, ja så bliver det heldigvis til en hel del.

Derfor skal du samle ind for Amnesty

Jeg har tidligere samlet ind for bl.a. Dansk Flygtningehjælp, Red Barnet, Røde Kors, SOS Børnebyerne og nu glæder jeg mig til at samle ind for Amnesty International.

6.) Pengene går til os alle sammen

Som indsamler er du med til at sikre, at Amnesty kan undersøge og afsløre krænkelser af menneskerettighederne. Hos Amnesty dokumenterer vi forbrydelser, som magtfulde personer hellere vil holde skjult for omverdenen. Vi hjælper mennesker, der får deres menneskerettigheder krænket, og vi stiller de ansvarlige til regnskab. Vi har researchere til stede i alle verdensdele og i de mest barske konfliktzoner. De indsamler beviser, dokumenterer virkeligheden, interviewer ofre og vidner og samarbejder med modige lokale menneskerettighedsforkæmpere og organisationer. Med andre ord kæmper Amnesty for hvert enkelt menneskes ret til at ytre sig og til at leve uden risiko for tortur og forfølgelse.

7.) Du får motion

Når du samler ind får du masser af motion. Du kan derfor sagtens springe Fitness centeret over den dag og lægge benene op med god samvittighed resten af din søndag.

8.) Du får en hyggelig dag

Jeg har samlet ind til virkelig mange landsindsamlinger, og det er altid en rigtig hyggelig dag. Især hvis du samler ind med dine venner eller familie.

9.) Frivilligt arbejde gør dig lykkeligere

Som jeg også fortæller om i indlægget: 5 gode grunde – derfor skal du arbejde frivilligt, så hænger frivilligt arbejde og lykke sammen. Det føles bare godt at arbejde frivilligt og personligt har jeg også altid fundet stor tilfredsstillelse i mit frivillige arbejde.

10.) Din julegave til verden

Amnestys landsindsamling afholdes som sagt søndag den 10. december på den internationale menneskerettighedsdag. Når nu det er december, så kan du jo passende betragte din deltagelse i landsindsamlingen, som en ekstra julegave. Nemlig din julegave til verden <3

 

Jeg skal samle ind sammen med to veninder. Hvis du også vil samle ind, så vi kan kæmpe for vores alle sammens menneskerettigheder, så kan du tilmelde dig her: landsindsamling.amnesty.dk

Læs også mine 3 gode råd før du samler ind

Derfor skal du samle ind for Amnesty

Du gør en kæmpe forskel for andre mennesker, når du vælger at bruge blot tre timer på at samle ind.

Rigtig god landsindsamling.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...